Trouwen aan boord door de Amsterdamse grachten?

Boek de mooiste trouwlocatie bij Rederij de Nederlanden!

Gaat u binnenkort trouwen? Stap met Rederij de Nederlanden in het huwelijksbootje en geniet met uw aanstaande van een exceptionele bruiloft aan boord. Met een bijzondere dynamiek en fantastisch uitzicht maakt uw varende bruiloft tot een unieke belevenis. Van een groot feest door de Amsterdamse grachten tot aan een kleine ceremonie met heerlijk diner. Of van een uitbundige borrel tot aan een lunch met een intiem gezelschap. Trouwen aan boord, het kan allemaal bij Rederij de Nederlanden.

Een zorgeloze trouwdag

Al onze schepen zijn officiële trouwlocaties en zijn al meerdere malen de hoofd-act geweest tijdens huwelijksplechtigheden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Trouwen aan boord kan met een klein gezelschap op de Najade tot aan op het Wapen van Amsterdam waar u tot wel 175 gasten kunt uitnodigen. De schepen van Rederij de Nederlanden zijn van alle gemakken voorzien en kunnen bij mooi weer met open dak varen. Mocht het weer omslaan of minder worden, dan kunnen de luiken geheel of gedeeltelijk sluiten en als het afkoelt kunnen de verwarmingen aan. Al uw wensen laten wij in vervulling gaan om u en uw aanstaande de mooiste dag van uw leven te bezorgen. Als bruidspaar kunt u uitgaan van onze expertise en gastvrijheid. Geniet zorgeloos en wij zorgen voor discretie en respecteren uw privacy.

Laat al uw wensen in vervulling gaan met Rederij de Nederlanden

Geniet samen met uw gasten van een zonsondergang op het water of dansend op het dek in de zon met Amsterdam en omgeving als decor. Een speciale ervaring terwijl het schip rustig door de Amstel, het IJ of door de Amsterdamse grachten vaart. Specialer kan bijna niet. Wilt u ook een unieke bruiloft plannen? Neem contact op met onze eigen weddingplanner Doris Wouters via info@denederlanden.com of bel 020 – 4233006. Zij verkent met u de eerste mogelijkheden en begeleidt u naar een van de mooiste dagen van uw leven.