Overdekte boot huren amsterdam

Een overdekte boot huren Amsterdam bij Rederij de Nederlanden al vanaf € 180,- per uur excl. btw. Al onze boten zijn overdekt en huur je met een schipper. Wil je een overdekte boot huren een sloep huren, or een rondvaart in Amsterdam? Wij zijn dé specialist van Amsterdam voor de huur van overdekte boten.

Je kan onze overdekte boten huren met catering, maar je kan ook zelf jouw eten en drinken meenemen. Bekijk ook eens onze all inclusive arrangementen. Je betaalt dan per persoon een vaste prijs, waar de huur van de boot al bij inbegrepen is. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Overdekte boot huren met schipper in Amsterdam

Varen door Amsterdam is fantastisch. Of je nu met zakenrelaties, familie of vrienden wilt varen. Het is een origineel idee om een overdekte boot met schipper in Amsterdam te huren om door de grachten te varen. Jullie schipper staat borg voor een zorgeloze tocht.

Rederij de Nederlanden verhuurt schepen voor groepen van 2 tot 175 personen. Als je een overdekte boot met schipper wilt huren in Amsterdam heeft Rederij de Nederlanden verschillende mogelijkheden. Je kan bij ons kiezen uit een chique salonboot, klassieke trekschuit of één van onze grote IJ-schepen. Alle boten zijn overdekt en worden verhuurd met schipper.

 

 

Varen met familie, vrienden of zakelijk

Of je nu wilt varen met familie, vrienden of een zakelijk vaartocht zoekt? Bij ons kan je voor alles terecht. Wij verzorgen jouw trouwfeest op een bootpartyboot, teamuitje in Amsterdam en vergaderingen aan boord. Een overdekte boot huren in Amsterdam doe je bij Rederij de Nederlanden!

 

Goedkoper dan u denkt

Varen door Amsterdam is goedkoper dan je denkt. Wij bieden all inclusive arrangementen met een duidelijke prijs per persoon. Onze BBQ Boot en Borrelboot zijn bijzonder populair. Twee uur lang onbeperkt genieten van onze Hollandse bar, geen verrassingen achteraf maar van te voren vaste afgesproken prijzen. Een overdekte boot huren met een schipper in Amsterdam kan voor een overzichtelijke prijs bij Rederij de Nederlanden.

 

EEN VAARBELEVING DIE BIJ JE PAST

Bij Rederij de Nederlanden kan je kiezen uit een brede selectie aantrekkelijke
all inclusive arrangementen voor lunch, borrel en/of buffet.