Altijd een gerecht dat bij jouw wensen past

Wil je een rondvaart door Amsterdam maken en lekker eten aan boord met vrienden, collega’s of familie? Rederij de Nederlanden heeft tal van opties die een rondvaart combineren met culinair genieten op de Amsterdamse grachten.

Aan boord van de grote cruise-liners is in de jaren ’30 een culinaire cultuur opgebouwd die wij bij Rederij de Nederlanden voortzetten. Van goed doch eenvoudig tot haute cuisine: veel is mogelijk op onze klassieke schepen. Hieronder vind je een proeve van de mogelijkheden. Terwijl je gasten genieten van al het moois dat Amsterdam vanaf het water te bieden heeft bereiden onze koks jouw maaltijd of hapjes voor. Met diëet wensen wordt vanzelfsprekend rekening gehouden.

Welkom aan boord!

Buffetten

Vanaf € 34,50 p.p.

Varen met een buffet aan boord heb je bij ons al vanaf € 34,50 p.p. Onze buffetten worden met dagverse producten gemaakt

Diner Cruise

Vanaf € 49,50 p.p.

Wat is er romantischer dan varen over de Amsterdamse grachten terwijl je bediend wordt aan tafel. Bij ons heeft jij en je gasten een onvergetelijke avond.

Lunch, high-tea en koffie

Vanaf € 4,95 p.p.

Wil je overdag varen over de Amsterdamse grachten? Denk dan eens aan de mogelijkheid van een ontbijt, brunch, lunch, High tea en/of koffie tijdens de vaartocht.

Borrelhapjes

Vanaf € 4,50 p.p.

Tijdens de vaartocht bieden wij jouw gasten verschillende borrelhapjes aan. De borrelhapjes worden onderweg opgehaald zodat deze warm aankomen.

Wijnkaart

Vanaf € 34,50 per fles

Beleef de monumentale grachten terwijl je samen met vrienden, familie of collega’s geniet van bijzondere wijnen.

Desserts

Vanaf € 5,50 p.p.

Eindig jouw maaltijden aan boord met een heerlijk dessert. In samenwerking met onze cateraar hebben we een aantal leuke desserts voor u samengesteld.

Wij verzorgen jouw vaartocht tot in de puntjes

Ons enthousiaste team adviseert je graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.