borrelboot amsterdam

De borrelboot Amsterdam boek je bij Rederij de Nederlanden. 1,5 of 2 uur varen door de grachten, genieten van onbeperkt wijn, bier en frisdranken. Ben je op zoek naar een supergezellig en betaalbaar uitje? Of een heerlijke vrijdagmiddagborrel met vrienden, familie of collega’s? Boek dan de enige echte borrelboot van Amsterdam. Bij ons is het altijd happy hour!

LUXE SALONBOOT INCLUSIEF SCHIPPER GEHEEL VOOR JEZELF

FLEXIBEL OP- EN AFSTAPPEN DOOR HEEL AMSTERDAM

SNEL EN MAKKELIJK RESERVEREN

Vanaf € 44,50 p.p.

Alle prijzen zijn exclusief BTW
Incl. boothuur en drankjes

Borrelboot Amsterdam-arrangement

Het Borrelboot Amsterdam-arrangement van 1,5 uur is al te reserveren vanaf € 44,50 p.p. voor groepen vanaf 25 personen. Groepen van 15 tot 25 personen betalen € 49,50 p.p.

Het arrangement van 2 uur is al te reserveren vanaf € 54,50 p.p. voor groepen vanaf 25 personen. Groepen van 15 tot 25 personen betalen € 59,50 p.p.

Wil jij jouw borrelboot Amsterdam arrangement uitbreiden?

Bij het arrangement “Borrelboot Amsterdam” krijg je standaard een trio van nootjes, heerlijk bij een borreltje. Daarnaast kun je verschillende bitter- en borrelgarnituren bestellen. Van bitterballen met mosterd tot luxe borrelhapjes. Wil je jouw gasten verwennen met iets bijzonders? Bekijk hier het overzicht van de diverse hapjes en/of hapjesschalen. Met zorg voor je samengesteld door onze cateraars.

Borrelboot Amsterdam – Deluxe Arrangement

Zin in een nóg luxueuzere borrelervaring? Kies dan voor ons Deluxe Arrangement. Naast onbeperkte wijn, bier en frisdranken krijgt u een luxe borrelplank met hoogwaardige kazen en vleeswaren, speciaal geselecteerd om te combineren met onze lokale wijnselectie. Het toppunt van genot terwijl u door de betoverende Amsterdamse grachten vaart.

Thema Borrelboot Amsterdam

Van Koningsdag tot Sail Amsterdam en van Pride tot het Amsterdam Light Festival, met onze thema-arrangementen vaart u in stijl. Neem contact met ons op om de exclusieve opties te bespreken.

Professionele gids aan boord

Terwijl de schipper u veilig door de grachten vaart, vertelt een professionele gids uw gasten fascinerende verhalen en geheimen van Amsterdam. Van historische feiten tot de beste lokale plekjes, onze gids maakt uw borreltocht nog interessanter.

De Boten

We zijn trots op onze gevarieerde boten, geschikt voor groepen van alle groottes. Al onze boten zijn van topkwaliteit en bieden een comfortabele en stijlvolle ervaring. Voor gezelschappen tot 175 personen kunnen wij een passende boot bieden.

Snel en makkelijk reserveren

Bij Rederij de Nederlanden is reserveren zo gedaan. Ons team staat klaar om uw boeking binnen 24 uur te bevestigen. Eenvoudig, snel, en altijd met een glimlach.

100% Duurzaam

Net als de rest van onze vloot zijn ook onze borrelboten 100% elektrisch. Geniet tijdens de rondvaart van de Amsterdamse grachten op een milieuvriendelijke manier.

REVIEWS

    OFFERTE AANVRAGEN