Welkom bij Rederij de Nederlanden!

Onze prachtige Rederij de Nederlanden is gevestigd op de Singel in het stadshart van Amsterdam.

De rederij is ontstaan vanuit een passie voor klassieke schepen en de wens deze te behouden voor de toekomst. Door commerciële exploitatie wordt deze wens gerealiseerd en kunnen wij en de gasten genieten aan boord van deze prachtige schepen met geschiedenis. 
 
Naast het restaureren van een aantal historische schepen zoals salonboten en trekschuiten, heeft de rederij ook nieuwe schepen ontwikkelt met een klassieke uitstraling en is gebruik gemaakt van de nieuwste milieuvriendelijke technieken, zoals in het City Tender project. Al onze grachtenschepen varen al jaren elektrisch om de gasten een onvergetelijke, schone en ontspannen belevenis op het water te laten ervaren.

Het team

Onze enthousiaste medewerkers zijn deskundig op het gebied van varen in Amsterdam en hebben een ruime ervaring in het samenstellen van vaartocht arrangementen gebaseerd op jouw persoonlijke wensen. Of het nu gaat om een gezellige borrelvaartocht, rondvaart, zakelijk diner, bruiloft of ander gelegenheid, je kunt altijd bij ons terecht voor vakkundig advies en een aantrekkelijke offerte voor jouw vaartocht. Ook bieden wij verschillende all-in arrangementen aan om de stad optimaal vanaf het water te beleven. Ons kantoor is gevestigd in het centrum op het Singel nummer 287e op loopafstand van de Dam.

Emile de Jong

Algemeen Directeur

Martijn Hulsebosch

Operationeel Directeur

Berend van Ravenstijn

Eventplanner

Christine Verhagen-Henny

Eventplanner

Judith Metsaars

Eventplanner

Marcus Weisz

Hospitality Manager

Rachelle Walkier

Eventplanner

Freddy

Scheepshond

Wij geloven in duurzaamheid en het behoud van onze prachtige waterwegen

Daarom zijn al onze boten uitgerust met elektrische aandrijving, waardoor we op een milieuvriendelijke manier kunnen varen zonder concessies te doen aan comfort en kwaliteit.

Onze elektrische boten bieden een rustige en serene ervaring op het water. Je zult genieten van de stille voortbeweging en het gebrek aan uitstoot, wat zorgt voor een schonere en gezondere omgeving. Bovendien zorgen de elektrische motoren voor een soepele en comfortabele vaart, zodat je optimaal kunt ontspannen en genieten van jouw tijd aan boord.

Bij Rederij de Nederlanden maken we je dromen werkelijkheid

Reserveren, meer informatie, of arrangementen op maat? Alles is mogelijk! Bel ons gerust op 020-4233 006 of mail naar info@denederlanden.com