Exclusieve Boot Huren Gay Pride Amsterdam

Huur een exclusieve boot voor een onvergetelijke ervaring tijdens Gay Pride Amsterdam 2024!

Wil je een boot huren tijdens de Gay Pride Amsterdam 2024? Feest of dineer in stijl op een van een van onze exclusieve boten.

Wil je Gay Pride Amsterdam op een bijzondere manier vieren? Huur een boot en laat jezelf onderdompelen in de feestelijke sfeer van dit geweldige evenement. Onze exclusieve boten bieden de perfecte setting voor een onvergetelijk feest of een heerlijk diner terwijl je geniet van de prachtige sfeer van Amsterdam. We varen niet tijdens de Canal Parade op zaterdag 3 augustus maar je kunt wel op onze boten feest vieren met vrienden, familie of collega’s.

Vier de liefde en diversiteit op een stijlvolle boot tijdens Gay Pride in Amsterdam

Onze boten zijn uitgerust met alle faciliteiten die je nodig hebt om jouw Pride feest naar een hoger niveau te tillen. Geniet van een volledig uitgeruste bar met een ruime selectie drankjes en keuze uit diverse arrangementen voor hapjes. Elke boot die je kunt huren tijdens de Gay Pride Amsterdam 2024 is voorzien van een modern geluidssysteem zodat je de perfecte feestsfeer kunt creëren.

Huur een boot tijdens de Gay Pride voor culinair genieten op het water

Voor degenen die graag willen dineren tijdens Pride Amsterdam, bieden we ook heerlijke diners aan. Laat je verwennen met een hoogstaand menu, bereid door onze getalenteerde chef-koks aan boord. Geniet van overheerlijke gerechten terwijl je tegelijkertijd geniet van de prachtige uitzichten op de grachten. Onze boten zijn de perfecte setting voor een unieke ervaring op het water.

Boot huren Amsterdam Gay Pride 2024

Boot huren Amsterdam Gay Pride 2023? Maak je ervaring compleet en reserveer nu een van onze boten voor een feest of diner. Neem contact met ons op en wij helpen je graag bij het plannen van een onvergetelijke dag of avond op het water. Verzeker jezelf van een plekje op een van onze exclusieve boten en geniet van een spectaculaire Gay Pride-ervaring in Amsterdam!