Sparerib Schuit

Rederij de Nederlanden gooit de trossen los voor een ouderwets gezellige tocht over de Amsterdamse grachten met een bourgondische maaltijd aan boord. De Sparerib Schuit combineert varen over de grachten met de gezelligheid van een Amsterdams eetcafé waar de lekkerste spareribs worden geserveerd.

LUXE SALONBOOT INCLUSIEF SCHIPPER GEHEEL VOOR JEZELF

FLEXIBEL OP- EN AFSTAPPEN DOOR HEEL AMSTERDAM

SNEL EN MAKKELIJK RESERVEREN

Vanaf € 64,50 p.p.

Alle prijzen zijn exclusief BTW
Incl. boothuur en drankjes

Bourgondisch dineren aan boord van klassieke schepen

Aan boord geniet je van malse spareribs met heerlijke saus, gemengde salade, krokant gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter, tapenade en aioli. Alles is inclusief, dus ook de drankjes uit de Hollandse bar. Een geweldig begin van een avondje uit met vrienden of collega’s.

Dit arrangement is al te reserveren vanaf € 64,50 p.p. voor groepen vanaf 25 personen. Groepen van 15 tot 25 personen betalen € 69,50 p.p.

Het buffet bestaat uit:

  • Spareribs – één rack per persoon
  • Gebakken aardappelen
  • Ceasar’s salade –  romeinse sla met huisgemaakte croutons, ei en Parmezaan vlokken
  • Bijbehorende sauzen
  • Stokbrood

Hoogstaande kwaliteit

Onze boten zijn geschikt voor diverse groepsgroottes, en we bieden altijd de flexibiliteit om het entertainment aan boord volledig naar wens te organiseren. Uiteraard bieden we zelf ook entertainment aan, in de vorm van een muziekinstallatie. Je kunt ook, tijdens deze Sparerib Schuit, zelf een presentatie geven of een pubquiz organiseren voor de aanwezige groep. Aanvullend kun je ervoor kiezen om een bier- of wijnproeverij te doen. Zo laat je jouw personeel of vrienden kennismaken met verschillende alcoholische versnaperingen uit de hele wereld.

REVIEWS

    OFFERTE AANVRAGEN