Sparerib Schuit

Bourgondisch dineren aan boord van klassieke schepen

Rederij de Nederlanden gooit de trossen los voor een ouderwets gezellige tocht over de Amsterdamse grachten met een bourgondische maaltijd aan boord. De Sparerib Schuit combineert varen over de grachten met de gezelligheid van een Amsterdams eetcafé waar de lekkerste spareribs worden geserveerd.

Aan boord geniet u van malse spareribs met heerlijke saus, gemengde salade, krokant gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter, tapenade en aioli. Alles is inclusief, dus ook de drankjes uit de Hollandse bar. Een geweldig begin van een avondje uit met vrienden of collega’s.

Dit arrangement is al te reserveren vanaf € 59,50 p.p. voor groepen vanaf 25 personen. Groepen van 15 tot 25 personen betalen € 67,50 p.p.  

stokbrood met kruidenboter, aioli en tapenade

Het buffet bestaat uit:

  • Spareribs – één rack per persoon
  • Gebakken aardappelen
  • Ceasar’s salade –  romeinse sla met huisgemaakte croutons, ei en Parmezaan vlokken * 
  • Bijbehorende sauzen
  • Stokbrood
Bij vragen met betrekking tot de Sparerib Schuit, over de bovenstaande gerechten of over allergieën, kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Hoogstaande kwaliteit

Onze boten zijn geschikt voor verschillende groepsgroottes, waarbij we te allen tijde flexibiliteit bieden om het entertainment aan boord geheel zelf te verzorgen. Uiteraard bieden we zelf ook entertainment aan, in de vorm van een muziekinstallatie. U kunt ook, tijdens deze Sparerib Schuit, zelf een presentatie geven of een pubquiz organiseren voor de aanwezige groep. Aanvullend kunt u ervoor kiezen om een bier- of wijnproeverij te doen. Zo laat u uw personeel of vrienden kennismaken met verschillende alcoholische versnaperingen uit de hele wereld. 

Haal meer uit uw vaartocht

Faciliteiten aan boord

De boten van Rederij de Nederlanden zijn van alle gemakken voorzien. Bij mooi weer varen we met een open dak. Mocht het weer onverhoopt iets minder worden, kunnen we de kap geheel of gedeeltelijk sluiten. Als het afkoelt zetten we de verwarming aan. Uiteraard hebben we een toilet aan boord.

Muziek aan boord

Al onze boten hebben een muziekinstallatie aan boord met een aansluiting voor telefoon, iPod of laptop zodat u uw eigen muziek kunt afspelen.

Opstapplaats

De standaard op- en afstapplaats is bij de Koepelkerk aan het Singel. Wilt u ergens anders opstappen of afgezet worden? Onze boten kunnen bij vrijwel alle publieke steigers aanmeren.

Bespreek uw wensen met een van onze medewerkers.

Gids

Haal meer uit uw vaartocht met een professionele gids aan boord. Onze ervaren gidsen vertellen enthousiast over heden en verleden van Amsterdam, met boeiende anekdotes over historische gebouwen, bezienswaardigheden en de geschiedenis van Amsterdam.

Onze medewerkers vertellen u graag meer over een gids aan boord.

Entertainment aan boord

Een band, act of optreden aan boord maakt uw vaartocht helemaal compleet. Of wat dacht u van een pubquiz aan boord? Gezelligheid gegarandeerd!

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen.

Luxe borrelhapjes

Wilt u uw gasten naast de hapjes van het arrangement iets extra’s aanbieden? Kijk hier voor de borrelhapjes aan boord of vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Extra uitpakken met speciale drankjes?


Wilt u naast onze huiswijn, bier en frisdrank iets bijzonders laten serveren aan boord? Wij schenken diverse dranken die achteraf worden verrekend. Heeft u speciale drankwensen, zoals champagne of een bijzondere wijn? Bekijk dan onze wijnkaart met speciaal geselecteerde topwijnen. Geef tot vijf werkdagen voor vertrek aan onze medewerkers door welke bijzondere wijn u wilt bestellen en wij regelen het voor u.

Vrijmibo in Amsterdam

Speciale wensen?

Wilt u langer varen? Is uw groep kleiner dan de minimale groepsgrootte? Heeft u voorkeur voor een bepaalde boot? Neem gerust even contact met ons op. Bij Rederij de Nederlanden is niets onmogelijk!

Bijzondere eetwensen, allergie of dieet

Heeft u speciale eetwensen, wilt u een vegetarisch buffet of moeten we rekening houden met diëten of allergieën? Dat is geen enkel probleem. Als u van te voren aangeeft wat de wensen zijn, dan zorgen onze cateraars voor een aangepast buffet aan boord, of wat aparte gerechten die gescheiden worden bereid.

Voor iedere groep een passende ambiance

Rederij de Nederlanden heeft voor elk gezelschap een passend schip.

Groepen tot 40 personen verwelkomen we aan boord van onze antieke trekschuiten en stijlvolle salonboten. Groepen tot 60 personen kunnen aan boord stappen van een geruisloze, elektrisch aangedreven citytender. Groepen tot 175 personen kunnen terecht op het Wapen van Amsterdam.

Kijk hier voor meer informatie over onze vloot.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden