Donderdag en vrijdagmiddagborrels! 

Welkom bij Rederij de Nederlanden – De eventlocatie voor jouw donderdag en vrijdagmiddagborrels! 

Bij Rederij de Nederlanden begrijpen we dat er geen betere manier is om de werkweek af te sluiten dan met een gezellige borrel samen met collega’s. Daarom bieden wij jou de ultieme eventlocatie voor jouw donderdag- en vrijdagmiddag borrels (ook wel bekend als aan boord van onze prachtige boten.

Ontspan en geniet samen met jouw collega’s

Na een drukke werkweek is er niets verfrissender dan samen te komen voor een informele borrel om de successen te vieren, plannen te smeden en gewoon te ontspannen. Rederij de Nederlanden is er om jou en jouw collega’s een unieke en ontspannen omgeving te bieden voor deze geweldige momenten.

Waarom kiezen voor Rederij de Nederlanden?

  • Sfeervolle locatie: Onze boten bieden de perfecte ambiance voor een gezellige borrel. Terwijl je ontspant aan boord, kun je genieten van het prachtige uitzicht op de Amsterdamse grachten en historische bezienswaardigheden. 
  • Donderdag- en vrijdagmiddagborrels op maat: We begrijpen dat geen twee borrels hetzelfde zijn. Daarom bieden we flexibele opties om jouw borrel aan te passen aan jouw specifieke behoeften. 
  • Catering en drankjes: Ons cateringteam kan heerlijke hapjes en drankjes verzorgen, zodat jouw borrel nog specialer wordt. Of je nu gaat voor luxe hapjes of een informele borrelplank, wij zorgen ervoor dat jouw smaakpapillen worden verwend. 
  • Entertainment: Maak jouw borrel compleet met entertainment aan boord. Of je nu livemuziek, een DJ of andere vormen van vermaak wilt, wij regelen het voor jou. 
  •  

Reserveer jouw domibo of vrijmibo met Rederij de Nederlanden 

Bij Rederij de Nederlanden geloven we in het creëren van waardevolle momenten en het versterken van teambanden. Laat ons jouw donderdag- of vrijdagmiddag borrel tot een onvergetelijke ervaring maken. Neem vandaag nog contact op met ons enthousiaste team om jouw borrel aan boord van Rederij de Nederlanden te plannen. We kijken ernaar uit om jou en jouw collega’s te verwelkomen aan boord!