Dé feestlocatie voor sportclubs om samen te feesten! 

Welkom aan boord bij Rederij de Nederlanden

Bij Rederij de Nederlanden begrijpen we dat sportclubs niet alleen worden gevormd op het veld, maar ook buiten de lijnen. Wat is er nu beter dan samen met jouw team of club een onvergetelijk feest te vieren? Stap aan boord van onze boten en ontdek de perfecte feestlocatie voor diners, borrels en andere festiviteiten. 

Vier het succes van jouw team op een unieke manier

Of het nu gaat om een kampioenschap, een seizoensafsluiting of een gezellige clubbijeenkomst, bij Rederij de Nederlanden zorgen we voor een feestelijke sfeer om jouw teamsucces te vieren. Stap aan boord van onze prachtige boten en ervaar Amsterdam vanaf het water, terwijl je samen met jouw sportclub herinneringen creëert die lang meegaan.

Waarom kiezen voor Rederij de Nederlanden? 

  • Sfeervolle setting: Onze boten bieden een unieke ambiance om samen te feesten. Geniet van een adembenemend uitzicht op de Amsterdamse grachten en iconische bezienswaardigheden terwijl je de prestaties van jouw sportclub viert. 
  • Faciliteiten aan boord: Comfort en luxe staan bij ons hoog in het vaandel. Onze boten zijn van alle gemakken voorzien, zodat jij en jouw team zich op hun gemak voelen tijdens de vaartocht. Bij mooi weer kunnen we met een open dak varen, terwijl we bij minder weer de kap geheel of gedeeltelijk kunnen sluiten. Ook hebben we verwarming aan boord, zodat jullie altijd comfortabel zijn. 
  • Flexibiliteit: Wij begrijpen dat elke sportclub uniek is, daarom bieden we flexibele vaarroutes en op- en afstaplocaties die aansluiten bij jouw wensen. Vertel ons jouw ideeën en wij zorgen voor een maatwerk ervaring. 
  • Professioneel entertainment: Maak jouw feest nog specialer met entertainment aan boord. Van livemuziek tot DJ’s, we kunnen voor alles zorgen om jouw feest compleet te maken. 

Vier samen met jouw sportclub

Bij Rederij de Nederlanden streven we ernaar om jouw sportclubfeest een groot succes te maken. Ons enthousiaste team staat klaar om samen met jou de perfecte feestervaring te creëren. Vier het succes van jouw team op een unieke en sfeervolle manier. 

Neem nu contact op met Rederij de Nederlanden en reserveer jouw speciale feestlocatie aan boord van onze luxe boten. Vier samen met jouw sportclub en creëer onvergetelijke herinneringen op het water!