Halloween

Griezelig Goed Feesten op Halloween met Rederij de Nederlanden in Amsterdam! 

Ben je op zoek naar een buitengewone manier om Halloween te vieren? Stap dan aan boord bij Rederij de Nederlanden en ontdek de magie van een spookachtig feest op een van onze boten in Amsterdam. Wij zijn de ultieme bestemming voor het organiseren van angstaanjagend leuke Halloween diners en borrels.

Laat je betoveren door onze Halloween feesten op het water

Op Halloween draait alles om spanning, mysterie en plezier. Bij Rederij de Nederlanden creëren we een sfeervolle en griezelige omgeving waar je met jouw vrienden, familie of collega’s van kunt genieten. Stap aan boord en laat je betoveren door de betoverende Amsterdamse grachten terwijl je geniet van een feest dat je nooit zult vergeten.

Waarom kiezen voor Rederij de Nederlanden?

  • Unieke locatie: Ervaar Amsterdam vanuit een nieuw perspectief terwijl je door de historische grachten vaart. Onze boten bieden een adembenemend uitzicht op iconische bezienswaardigheden.
  • Luxe en comfort: Onze boten zijn van alle gemakken voorzien, zodat jij en jouw gasten in stijl kunnen genieten. Bij mooi weer kunnen we met een open dak varen, terwijl we bij minder weer de kap geheel of gedeeltelijk kunnen sluiten. Ook hebben we verwarming aan boord, zodat comfort altijd gegarandeerd is.
  • Flexibiliteit: Wij bieden verschillende vaarroutes en op- en afstaplocaties, zodat jij de perfecte vaartocht kunt samenstellen die aansluit bij de behoeften van jouw bedrijfsevenement.
  • Professionele gidsen en entertainment: Onze ervaren gidsen delen graag interessante verhalen over Amsterdam of entertainment zoals livemuziek, goochelaars of een pubquiz die jullie feest compleet maken.

Reserveer jouw Halloween avontuur met Rederij de Nederlanden

Maak van Halloween een onvergetelijke ervaring dit jaar door aan boord te stappen bij Rederij de Nederlanden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw Halloweenfeest op het water te plannen en laat ons jouw griezelige visie werkelijkheid maken. We beloven je een Halloweenfeest dat je nog lang zal bijblijven! 

Wacht niet te lang, want Halloween komt eraan en onze agenda vult zich snel. Reserveer jouw plek voor een angstaanjagend leuk feest met Rederij de Nederlanden in Amsterdam!