Trouwen op een boot

Trouwen op een boot geeft uw huwelijksdag een extra feestelijk tintje. Of u nu een groot uitbundig feest wilt geven, een kleine intieme ceremonie met een lunch, een mooie grachtentocht met een gezellige borrel of een romantische tocht over de Amstel met een uitgeserveerd diner aan boord. De mogelijkheden om te trouwen op een boot zijn eindeloos. De trouwspecialisten van Rederij de Nederlanden kunnen u door hun jarenlange ervaring helpen met ideeën en inspiratie.

Trouwen op een boot - Trouwen op de Amsterdamse grachten - Trouwlocatie Amsterdam

Officiële trouwlocaties

De boten van Rederij de Nederlanden zijn als officiële trouwlocaties aangewezen door stadsdeel Amsterdam Centrum. Met een klassieke vloot salonboten, grachtenboten en havenschepen is er een meer dan ruime keuze. Zoekt u een trouwlocatie in Amsterdam? Of wilt u graag trouwen op de Amsterdamse grachten? Dan kunt u perfect terecht op één van onze boten.

Voorzieningen aan boord

Onze boten zijn vanzelfsprekend voorzien van een scheepsbar, verwarming, toilet en muziekaansluitingen voor diverse media. Uiteraard is er op al onze botne een microfoon aan boord voor de nodige speeches en gelukwensen.

Daarnaast zijn er vele extra’s mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een LCD TV-scherm waarop een mooie presentatie kan worden gegeven, live muziek aan boord of een DJ die de gasten tot in de late uren kan laten dansen.

Drank en catering aan boord

De mogelijkheden qua catering zijn uitgebreid: borrelhapjesbuffetten of een compleet uitgeserveerd diner. Als u specifieke wensen heeft laat ons dat dan weten. Voor gasten met specifieke dieetwensen stellen we in overleg met de cateraar natuurlijk een passend alternatief samen.

De mogelijkheden om te trouwen op een boot zijn eindeloos. Wij helpen u met onze jarenlange ervaring met veel plezier om uw droomhuwelijk te realiseren.

 

Neem geheel vrijblijvend een kijkje aan boord

Wij nodigen u graag uit om geheel vrijblijvend bij ons aan boord te komen kijken. Een rondleiding brengt u ongetwijfeld op leuke ideeën. Uiteraard zonder een enkele verplichting.

Nieuwsgierig? Neem dan nu vrijblijvend contact op en bel met +31 (0)20 42 33 006 of stuur een bericht naar info@denederlanden.com.

   Meer informatie over trouwen aan boord:

Onze schepen zijn als officiële trouwlocatie aangewezen door stadsdeel centrum. Als u aan boord wilt trouwen dient u daarom rechtstreeks met het stadsdeel een aantal zaken te regelen. U kunt dus bij afdeling Burgerzaken een optie nemen op een dag, tijdstip en locatie voor uw huwelijk of partnerregistratie.Onze trouwadviseurs begeleiden u graag met advies met betrekking tot de aanvraag.

Als u de boot bij ons heeft geboekt, gaat u met onze bevestiging persoonlijk naar het loket van burgerzaken. Daarna kunt u de optie omzetten in een definitieve boeking. Let er hierbij wel op dat u de door het stadsdeel gestelde termijnen van twee weken aanhoudt, anders komt de reservering te vervallen. U kunt zelf aangeven waar de ambtenaar aan boord moet komen.