EVENTS

3 augustus

Gay pride

Wil je de Gay Pride Amsterdam 2024 op een unieke manier vieren? Stap aan boord van een van onze exclusieve boten en beleef de feestelijke sfeer van dit geweldige evenement! Of je nu een spetterend feest wilt geven of in stijl wilt dineren, onze boten bieden de perfecte setting voor een onvergetelijke ervaring te midden van de bruisende sfeer van Amsterdam. Hoewel we niet varen tijdens de Canal Parade op zaterdag 3 augustus, kun je wel op onze boten genieten van de Gay Pride met vrienden, familie of collega’s.

2024 – 2025

Amsterdam light festival

Ervaar de Amsterdam Light Festival dinner cruise voor een unieke rondvaart met eten door de Amsterdamse grachten. Kies een arrangement dat perfect bij jouw wensen aansluit!*

Het jaarlijkse Amsterdam Light Festival heeft inmiddels al vele edities achter de rug, waarbij ieder jaar weer groter wordt uitgepakt dan de vorige editie. Je hebt wellicht al eens één van deze edities bezocht, vanaf de kant. Maar wat als we je vertellen dat het voor komend jaar mogelijk is om het Amsterdam Light Festival vanaf het water mee te maken. Dichterbij dan ooit!

2025

SAIL

Onze schepen zijn steevast populair gedurende dit fantastische evenement. Op tijd boeken is dus essentieel. Wij bieden jou nu de kans om met voorrang een van onze culinaire SAIL arrangementen te boeken. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor collega’s, vrienden, familie of relaties.

26 April

Koningsdag

Wil je Koningsdag vieren met een groep vrienden, familie of collega’s op een luxe boot in Amsterdam? Bij Rederij de Nederlanden bieden we de perfecte oplossing voor een onvergetelijke dag op het water! Of je nu een boot wilt huren voor Koningsdag zelf of een pre- of after-Koningsdag feest wilt organiseren, wij maken van iedere vaartocht een feestelijke ervaring.

BIJ REDERIJ DE NEDERLANDEN MAKEN WE JE DROMEN WERKELIJKHEID

Reserveren, meer informatie, of arrangementen op maat? Alles is mogelijk! Bel ons gerust op 020-4233 006 of mail naar info@denederlanden.com