amsterdamse broodjesboot

Ons all inclusive arrangement “de Amsterdamse Broodjesboot” bestaat uit een rondvaart door Amsterdam van anderhalf uur met de lekkerste broodjes van Amsterdam en onbeperkt koffie, thee, melk en verse jus d’orange.

Vanaf € 44,50 p.p.

Alle prijzen zijn exclusief BTW
Incl. boothuur en drankjes

Authentieke Amsterdamse broodjes op de monumentale grachten

De Amsterdamse Broodjesboot is de ideale keuze voor een authentieke lunch op de grachten van Amsterdam met vrienden, familie, zakenrelaties of collega’s. Beleef de Amsterdamse grachten op één van onze authentieke schepen terwijl je geniet van de lekkerste broodjes die er in de stad te vinden zijn.  Dit arrangement is al te reserveren vanaf € 44,50 p.p. voor groepen vanaf 25 personen. Groepen van 15 tot 25 personen betalen € 49,50 p.p. 

Ambachtelijk en vers

Op de Amsterdamse Broodjesboot worden ovenverse broodjes (3 broodjes per persoon) geserveerd met ambachtelijke vleeswaren, verrukkelijke kaassoorten en verse salades om van te watertanden. Uiteraard staat er ook melk, koffie, thee en verse jus d’orange voor je klaar. 

  • Broodje rosbief en rucola
  • Broodje huisgemaakte eiersalade
  • Broodje Goudse kaassalade
  • Broodje ei/tomaat/mayonaise
  • Broodje Old Amsterdam met sla en komkommer
  • Broodje bal uit de jus met mosterd

Huur een Boot in Amsterdam 

Ervaar een onvergetelijke boottocht op maat bij Rederij de Nederlanden. Of je nu een boot wilt huren voor een intiem samenzijn, een feestelijk evenement of om een zakelijke bijeenkomst te verrijken, wij bieden een unieke en gepersonaliseerde belevenis op het water.

Met onze op maat gemaakte boottochten kun je de prachtige Amsterdamse grachten verkennen op je eigen tempo en volgens jouw eigen wensen. We kunnen ons aanbod aanpassen aan jouw dieet en voorkeuren, zodat iedereen kan meegenieten, ook mensen met een allergie, of mensen die alleen halal of vegetarisch eten.

Ons ervaren team staat klaar om jouw ideeën tot werkelijkheid te maken en jouw vaartocht tot in de kleinste details te verzorgen. Geniet van de vrijheid om jouw route, activiteiten en catering volledig aan te passen, zodat jouw boottocht in Amsterdam een onvergetelijke belevenis wordt.