nieuwjaarsborrel of diner

Jouw nieuwjaarsborrel op de grachten

Wil je het jaar goed beginnen met een gezellige nieuwjaarsborrel of een bijzondere lunch of diner? Doe dat dan in stijl op een van onze boten in de wateren van Amsterdam! Geniet van heerlijke hapjes en drankjes terwijl je door onze prachtige hoofdstad vaart. We hebben boten die geschikt zijn voor grote groepen en arrangementen voor elk type lunch, borrel of diner.

Fleur januari op met een speciale nieuwjaarsreceptie in samenwerking met Rederij de Nederlanden!

Ideeën voor nieuwjaarsborrel of diner

We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Misschien is het een leuk idee om de borrel of diner te combineren met een vaartocht langs de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival? Geen probleem, wij zijn officieel partner van het festival en kunnen een mooie route voor je uitstippelen.

Wil je liever een feest met muziek en dans terwijl we varen over het IJ? Ook dat is mogelijk! Wij organiseren samen met jou een prachtige avond om nooit meer te vergeten.

Dineren aan boord? Ook dat kan! Inclusief bijvoorbeeld een bier- of wijnproeverij. We bieden een hoop mogelijkheden aan in samenwerking met diverse organisaties in Amsterdam.

Neem gerust contact op om met onze medewerkers na te denken over een leuke invulling van jouw borrel.

Borrelarrangementen

Je kan dit festival ook vieren in combinatie met de verjaardag van één van uw vrienden. Rederij de Nederlanden versiert de boot in dat geval en richt deze graag naar jouw wensen in. Wil je dat wij de muziek verzorgen, of gebruik je liever zelf een afspeellijst? Organiseer je zelf een pubquiz, of wil je dat liever door ons laten verzorgen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem nu contact met ons op

Via het contactformulier, voordat we volgeboekt zijn voor de volgende editie van het Amsterdam Light Festival. Bij vragen over de arrangementen of de mogelijkheden staan onze medewerkers je graag te woord.