champagne cruise

Ervaar de ultieme luxe en elegantie tijdens onze Champagne Cruise bij Rederij de Nederlanden. Laat je verwennen met sprankelende bubbels terwijl jij geniet van een betoverende vaartocht over de prachtige Amsterdamse grachten. Stap aan boord en laat ons je meenemen op een exclusieve reis vol glans, glamour en heerlijke champagne.

Vanaf € 64,50 p.p.

Alle prijzen zijn exclusief BTW
Incl. boothuur en drankjes

Vaar in stijl over de grachten met de Champagne Cruise

Ons all inclusive arrangement de Champagne Cruise in Amsterdam bestaat uit een rondvaart van twee uur op een comfortabele boot, terwijl jij samen met vrienden, familie of collega’s geniet van heerlijke champagne. Champagne en varen over de Amsterdamse grachten beter dan dat wordt het niet.

Heb jij iets te vieren en houd je van goede champagne? Bij ons all inclusive arrangement Champagne Cruise krijg je twee glazen voortreffelijke Champagne en een glas Kir Royal. Terwijl je samen van de champagne geniet trekt de Amsterdamse grachtengordel aan je voorbij. De bemanning op onze luxe schepen zorgt ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt.

Dit arrangement is al te reserveren vanaf € 64,50 p.p. voor groepen vanaf 25 personen. Groepen van 15 tot 25 personen betalen € 69,50 p.p.

Huur een Boot in Amsterdam 

Ervaar een onvergetelijke boottocht op maat bij Rederij de Nederlanden. Of je nu een boot wilt huren voor een intiem samenzijn, een feestelijk evenement of om een zakelijke bijeenkomst te verrijken, wij bieden een unieke en gepersonaliseerde belevenis op het water.

Met onze op maat gemaakte boottochten kun je de prachtige Amsterdamse grachten verkennen op je eigen tempo en volgens jouw eigen wensen. We kunnen ons aanbod aanpassen aan jouw dieet en voorkeuren, zodat iedereen kan meegenieten, ook mensen met een allergie, of mensen die alleen halal of vegetarisch eten.

Ons ervaren team staat klaar om jouw ideeën tot werkelijkheid te maken en jouw vaartocht tot in de kleinste details te verzorgen. Geniet van de vrijheid om jouw route, activiteiten en catering volledig aan te passen, zodat jouw boottocht in Amsterdam een onvergetelijke belevenis wordt.