bierproeverij amsterdam

Ben je een liefhebber van bier en wil je een unieke en smaakvolle ervaring opdoen in de prachtige grachten van Amsterdam? Stap aan boord bij Rederij de Nederlanden en geniet van onze Bierproeverij op het Water!

LUXE SALONBOOT INCLUSIEF SCHIPPER GEHEEL VOOR JEZELF

FLEXIBEL OP- EN AFSTAPPEN DOOR HEEL AMSTERDAM

SNEL EN MAKKELIJK RESERVEREN

Vanaf € 54,50 p.p.

Alle prijzen zijn exclusief BTW
Incl. boothuur en drankjes

Varen op de Amsterdamse grachten

Bijna niets is zo leuk als lekker over de grachten varen met een koel biertje in je hand. Tijdens het Bierproeverij Arrangement krijgen jouw gasten naast onbeperkt bier, wijn en fris ook een rondleiding door brouwerij de Prael. Daar kan je genieten van een proefbiertje dat is gebrouwen door deze authentieke Amsterdamse brouwerij. Dit arrangement is al te reserveren vanaf € 54,50 p.p. voor groepen vanaf 25 personen. Groepen van 15 tot 25 personen betalen € 59,50 p.p.

 

Bierproeverij met rondleiding bij Brouwerij de Prael

Gezellig bier drinken terwijl de historische binnenstad van Amsterdam aan je voorbijtrekt. Een ideale combinatie! Samen met Brouwerij de Prael heeft Rederij de Nederlanden een vaartocht met rondleiding samengesteld. Voor of na de vaartocht over de Amsterdamse grachten meren we aan bij Brouwerij de Prael aan de Oudezijds Voorburgwal voor een rondleiding met een heerlijk proefbiertje.

 

Tijden rondleidingen

De rondleidingen bij Brouwerij de Prael zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 18:00 uur. Op zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur en op zondag van 14:00 tot 17:00 uur. ’s Avonds zijn er geen rondleidingen.

REVIEWS

    OFFERTE AANVRAGEN