bierproeverij amsterdam

Ben je een liefhebber van bier en wil je een unieke en smaakvolle ervaring opdoen in de prachtige grachten van Amsterdam? Stap aan boord bij Rederij de Nederlanden en geniet van onze Bierproeverij op het Water!

Vanaf € 49,50 p.p.

Alle prijzen zijn exclusief BTW
Incl. boothuur en drankjes

Varen op de Amsterdamse grachten

Bijna niets is zo leuk als lekker over de grachten varen met een koel biertje in je hand. Tijdens het Bierproeverij Arrangement krijgen jouw gasten naast onbeperkt bier, wijn en fris ook een rondleiding door brouwerij de Prael. Daar kan je genieten van een proefbiertje dat is gebrouwen door deze authentieke Amsterdamse brouwerij.

 

Bierproeverij met rondleiding bij Brouwerij de Prael

Gezellig bier drinken terwijl de historische binnenstad van Amsterdam aan je voorbijtrekt. Een ideale combinatie! Samen met Brouwerij de Prael heeft Rederij de Nederlanden een vaartocht met rondleiding samengesteld. Voor of na de vaartocht over de Amsterdamse grachten meren we aan bij Brouwerij de Prael aan de Oudezijds Voorburgwal voor een rondleiding met een heerlijk proefbiertje.

 

Tijden rondleidingen

De rondleidingen bij Brouwerij de Prael zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 18:00 uur. Op zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur en op zondag van 14:00 tot 17:00 uur. ’s Avonds zijn er geen rondleidingen.

Huur een Boot in Amsterdam 

Ervaar een onvergetelijke boottocht op maat bij Rederij de Nederlanden. Of je nu een boot wilt huren voor een intiem samenzijn, een feestelijk evenement of om een zakelijke bijeenkomst te verrijken, wij bieden een unieke en gepersonaliseerde belevenis op het water.

Met onze op maat gemaakte boottochten kun je de prachtige Amsterdamse grachten verkennen op je eigen tempo en volgens jouw eigen wensen. We kunnen ons aanbod aanpassen aan jouw dieet en voorkeuren, zodat iedereen kan meegenieten, ook mensen met een allergie, of mensen die alleen halal of vegetarisch eten.

Ons ervaren team staat klaar om jouw ideeën tot werkelijkheid te maken en jouw vaartocht tot in de kleinste details te verzorgen. Geniet van de vrijheid om jouw route, activiteiten en catering volledig aan te passen, zodat jouw boottocht in Amsterdam een onvergetelijke belevenis wordt.