Wijnproeverij Amsterdam

Ons all inclusive arrangement de Wijnproeverij Amsterdam bestaat uit een rondvaart door Amsterdam van anderhalf uur op een comfortabele boot. Beleef de monumentale grachten terwijl je samen met vrienden, familie of collega’s geniet van bijzondere wijnen, die vakkundig worden toegelicht door de sommelier van wijnspecialist Arisz.

LUXE SALONBOOT INCLUSIEF SCHIPPER GEHEEL VOOR JEZELF

FLEXIBEL OP- EN AFSTAPPEN DOOR HEEL AMSTERDAM

SNEL EN MAKKELIJK RESERVEREN

Vanaf € 64,50 p.p.

Alle prijzen zijn exclusief BTW
Incl. boothuur en drankjes

Genieten van bijzondere wijnen op het water

Dit arrangement is al te reserveren vanaf € 64,50 p.p. voor groepen vanaf 25 personen. Groepen van 15 tot 25 personen betalen € 69,50 p.p.

 

Exclusief arrangement voor wijnliefhebbers

Onze wijnspecialist Arisz et al stelt voor het arrangement Wijnproeverij Amsterdam een bijzonder palet samen van rode en witte wijnen. Al proevend maak je een reis door verschillende wijnlanden, langs bekende en onbekende wijnhuizen, terwijl de sommelier de verschillende smaken toelicht.

 

Zelf je wijnen kiezen

In overleg met onze wijnspecialist kun je ook zelf een rijke variatie aan proefwijnen samenstellen. Als je van tevoren aangeeft dat je al een palet of specifieke wijnen, druiven of landen wilt laten proeven, dan brengen wij je in contact met onze wijnspecialist om de mogelijkheden te bespreken.

REVIEWS

    OFFERTE AANVRAGEN