Cocktail Cruise

De varende cocktail bar van Amsterdam. Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van heerlijke cocktails. Ons all inclusive arrangement de Cocktail Cruise bestaat uit een rondvaart door Amsterdam van twee uur op een comfortabele boot, genieten van de lekkerste cocktails en onbeperkt wijn, bier en frisdrank. Onze populaire Cocktail Cruise valt bij iedereen in de smaak.

LUXE SALONBOOT INCLUSIEF SCHIPPER GEHEEL VOOR JEZELF

FLEXIBEL OP- EN AFSTAPPEN DOOR HEEL AMSTERDAM

SNEL EN MAKKELIJK RESERVEREN

Vanaf € 64,50 p.p.

Alle prijzen zijn exclusief BTW
Incl. boothuur en drankjes

Dit arrangement is al te reserveren vanaf € 64,50 p.p. voor groepen vanaf 25 personen. Groepen van 15 tot 25 personen betalen € 69,50 p.p.

 

Ultiem genieten op de grachten

Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt varen over de Amsterdamse grachten, onze Cocktail Cruise is gegarandeerd een succes. Want niets is leuker dan over de Amsterdamse grachten varen met een Mojito, Whiskey Sour of een Gin-tonic in de hand.

 

De cocktails

De cocktails worden aan boord gemaakt door onze vakkundige bartenders. Je kunt kiezen uit de Mojito, Gin-tonic en Whiskey Sour. Drie klassiekers met elk een eigen typische smaak. Voor elk wat wils. Naast de cocktails is er onbeperkt wijn, bier en fris tijdens de vaartocht.

Mojito

Een Cocktail Cruise is niet compleet zonder de befaamde Mojito. De Mojito is een cocktail met rum, limoen, verse munt, suiker, bruiswater en ijs. Deze heerlijke verfrissende cocktail was één van de favoriete cocktails van schrijver Ernest Hemingway. De cocktail is populair in het uitgaansleven en kan dan ook bij veel bars en cafés besteld worden. De Mojito wordt ter plekke voor je klaar gemaakt.

Whiskey Sour

Ook mensen die niet van whiskey houden, vinden de Whiskey Sour vaak erg lekker. Het is de bekendste zogenaamde sour cocktail. Naast whiskey bestaat de cocktail uit siroop, citroensap, eiwit en een bittertje. De shake wordt gegoten over ijsblokjes of crushed ijs.

Gin-tonic

De naam van deze cocktail laat weinig aan de verbeelding over. De cocktail bestaat uit gin in combinatie met tonic, ijs en een citroentje of limoentje. De specifieke smaak van deze cocktail is bij veel mensen geliefd. De cocktail bestaat al sinds de 18e eeuw en heeft alleen maar aan populariteit gewonnen. Bij ons aan boord gebruiken wij Gordon’s London Dry gin voor deze cocktail.

REVIEWS

    OFFERTE AANVRAGEN