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

Bel direct 020 – 4233006

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

Amsterdam Light Festival

Speciale arrangementen voor u tijdens het Amsterdam Light Festival

American Express Invites nodigt u uit voor een bijzondere ervaring van het Amsterdam Light Festival, speciaal samengesteld voor American Express Cardmembers. De beste manier om het lichtfestival te beleven vanaf het water, onder het genot van een drankje en hapje of een volledig Michelin sterren diner en onder begeleiding van een gids.

Rederij de Nederlanden heeft samen met professionele en gecertificeerde gidsen een prachtige vaartocht samengesteld speciaal voor het Amsterdam Light Festival. Gedurende de vaartocht wordt er op een klassieke boot langs de vele bijzondere sculpturen op en om het water gevaren.

In samenwerking met Rederij de Nederlanden hebben wij 3 arrangementen samengesteld, speciaal voor American Express Cardmembers:

 • Amsterdam Light Festival Cocktail cruise, inclusief gids
 • Amsterdam Light Festival Dinner cruise in samenwerking met restaurant Bridges, inclusief gids * Uitverkocht *
 • Amsterdam Light Festival Dinner cruise in samenwerking met restaurant Bridges, met toelichting van iemand van de Amsterdam Light Festival organisatie * Uitverkocht *

Bekijk onze Amsterdam Light Festival arrangementen en kalender en boek vandaag nog, want we hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

American Express Cocktailcruise

De beste manier om het schitterende lichtfestival te beleven is vanaf het water, onder het genot van een hapje en een drankje. Om 18.00 gaat het ’trossen los’ voor een vaartocht van twee uur waarbij wij alle kunstwerken bewonderen.

Inclusief:

 • 2 uur varen
 • professionele gids die u informatie geeft over de objecten langs de route en hun kunstenaars
 • sprankelende welkomstcocktail
 • trio van luxe partyhapjes
 • onbeperkt gebruik van de Hollandse bar

2 uur varen met borrelhapjes

€ 69,50 

per persoon

American Express Dinnercruise

* Uitverkocht *

Speciaal samengesteld door Sterrenrestaurant Bridges voor gasten die heerlijk uitgebreid willen dineren aan boord:

Inclusief:

 • uitgeserveerd 3 gangen diner van Restaurant Bridges
 • amuse en voorgerecht in Restaurant Bridges, Hoofdgerecht en Dessert worden aan boord geserveerd
 • welkomstdrankje in restaurant Bridges
 • 2 uur varen
 • inclusief wijn
 • onbeperkt gebruik van de Hollandse bar incl. koffie en thee

2 uur varen met diner

€ 170,00 – € 195,00

per persoon

Tickets voor de American Express card holders cruises zijn uitsluitend online beschikbaar via onderstaande ticketshop

Ticketshop

Amsterdam Light Festival 2017-2018

Van 30 november 2017 tot en met 21 januari 2018 vindt de zesde editie van Amsterdam Light Festival plaats. Het festival brengt een aantal speciale verrassingen met zich mee. Meer dan 40 kunstwerken en installaties van nationale en internationale kunstenaars, designers en architecten zullen de binnenstad van Amsterdam verlichten. Onder deze werken bevindt zich een lichtobject van de wereldberoemde Chinese kunstenaar en activist Ai Weiwei.
Het lichtobject van Ai Weiwei zal op de waterroute van Amsterdam Light Festival te bewonderen zijn, die als thema ‘Existential’ heeft. Met ‘Existential’ worden de bezoekers op een positieve manier gestimuleerd om na te denken over wat mensen verenigt en welke rol licht hierin speelt.

Amsterdam Light Festival is het winterse lichtfestijn voor jong en oud. De historische binnenstad van Amsterdam is 53 winterdagen het sfeervolle decor voor het licht- en waterfestival.

De vaarroute, Water Colors, toont alle kunstwerken in de Amsterdamse grachten en de Amstel. Het festival brengt licht gedurende de donkerste periode van het jaar en ‘verlicht’ het publiek met kleurrijke kunstwerken. Een cultureel festival van licht en water dat de pracht van de stad letterlijk in de schijnwerpers zet en de bezoeker in beroering brengt.

De vaarroute met lichtkunstwerken vindt plaats vanaf 30 november 2017 t/m 21 januari 2018.Voorwaarden
Er is een beperkt aantal plaatsen, vol=vol. De arrangementen kunnen geboekt worden via https://www.denederlanden.com/alf-american-express-card-holder-cruises/. Platinum Cardmembers kunnen ook boeken via The Platinum Card Lifestyle Service en Flying Blue – American Express Platinum Cardmembers kunnen ook boeken via de Platinum Lifestyle Service . Er kunnen maximaal 6 plaatsen per account per datum geboekt worden. Het aanbod geldt uitsluitend voor bovenstaande data en bij betaling met American Express. U ontvangt na boeking een bevestiging in uw e-mail, met een link naar de e-tickets die u kunt afdrukken en tonen bij aankomst. De tickets kunnen niet gewijzigd worden en worden bij annulering niet gerestitueerd. De prijs is inclusief BTW, de beschreven dranken en/of diner arrangementen en een professionele gids of Amsterdam Light Festival organisatie medewerker. Eventuele dieetwensen of allergieën, kunt u tot uiterlijk 5 werkdagen voor de vaartocht kenbaar maken aan Rederij der Nederlanden.

De afvaarten zijn exclusief in optie gezet met de bovenstaand beschreven arrangementen, voor American Express Cardmembers. De bovenstaande data zijn onder voorbehoud van een minimum aantal van 20 personen per datum. 48 uur nadat het aanbod is gecommuniceerd in de e-mail van 24 oktober 2017, worden er eventueel data geannuleerd mits niet het minimum aantal personen behaald is. Rederij de Nederlanden neemt daarna telefonisch of per email contact met u op indien wij het evenement op de door u geboekte datum onverhoopt niet door kunnen laten gaan. De plaatsen voor de data die het minimum aantal personen behaald hebben binnen 48 uur na communicatie, kunnen geboekt worden tot en met een dag voor de afvaart, of tot het uitverkocht is.

Rederij de Nederlanden is verantwoordelijk voor de uitvoering van de arrangementen. Bij vragen over de arrangementen, kunt u contact opnemen met Rederij de Nederlanden via 020 – 42 33 006.