Nationale Burendag!

Ontdek een unieke burenborrel met Rederij de Nederlanden op Nationale Burendag – 23 september!

Bij Rederij de Nederlanden geloven we in het bouwen van sterke gemeenschappen, en wat is er nu beter dan jouw buren en buurtgenoten uit te nodigen voor een onvergetelijke burenborrel op Nationale Burendag? Stap aan boord van onze prachtige boten en ontdek een feestlocatie als geen ander, waar gezelligheid en samenzijn centraal staan.

Vier de band met jouw buren op Nationale Burendag

Op 23 september is het Nationale Burendag, een dag om de banden met jouw buren te versterken en samen iets leuks te doen. Bij Rederij de Nederlanden bieden we een unieke gelegenheid om dit te vieren met een burenborrel aan boord van onze sfeervolle boten. Geniet van de prachtige Amsterdamse grachten en de betoverende omgeving terwijl je samen met jouw buren herinneringen creëert die nog lang zullen bijblijven.

Waarom kiezen voor Rederij de Nederlanden? 

  • Onvergetelijke beleving: Bij Rederij de Nederlanden creëren we een onvergetelijke beleving voor jouw burenborrel. Onze sfeervolle boten bieden een intieme en gezellige setting, waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht op de Amsterdamse grachten en de historische bezienswaardigheden. 
  • Gastvrijheid en comfort: Jouw comfort is onze prioriteit. Onze boten zijn voorzien van alle gemakken, waaronder verwarming en een toilet, zodat je je volledig op je gemak voelt tijdens de vaartocht. Ons gastvrije team staat altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij en jouw buren een zorgeloze en plezierige ervaring hebben. 
  • Flexibiliteit in opstapplaatsen: We begrijpen dat elke buurt uniek is, daarom bieden we flexibiliteit in opstapplaatsen. We kunnen aanmeren bij diverse publieke steigers om jouw burenborrel zo bereikbaar mogelijk te maken. 
  • Professioneel entertainment: Om jouw burenborrel nog specialer te maken, kunnen we voor professioneel entertainment aan boord zorgen.  
  •  

Nodig jouw buren uit en reserveer jouw burenborrel!

Maak van Nationale Burendag een dag om nooit te vergeten door jouw buren uit te nodigen voor een unieke burenborrel met Rederij de Nederlanden. Ons enthousiaste team staat klaar om jouw burenborrel tot in de puntjes te verzorgen, zodat jij en jouw buren samen kunnen genieten van een bijzondere ervaring op het water.

Nodig jouw buren uit en neem nu contact op met Rederij de Nederlanden om jouw burenborrel op Nationale Burendag te reserveren. Creëer onvergetelijke herinneringen en versterk de band met jouw buurtgenoten op een unieke en gezellige manier!