SAIL 2025

Ervaar SAIL Amsterdam 2025 zoals nooit tevoren!

De Windjammers en honderden andere grote zeilschepen komen weer naar Amsterdam! SAIL Amsterdam 2025 (20 tot en met 24 augustus) is het grootste maritieme festival van Europa, en jij kunt dit spektakel meemaken vanaf de eerste rang!

Schepen zo ver het oog reikt, zingende matrozen, adembenemend vuurwerk, heerlijke maaltijden en spannende verhalen van verre kusten. Dit alles beleef je het beste vanaf het water, met een van onze exclusieve culinaire groepsarrangementen. En dat kan al vanaf slechts €129,- tot €305,- per persoon. All Inclusive, dus ook maaltijden en drankjes!

Onze schepen zijn steevast populair tijdens dit spectaculaire evenement. Wil jij deze unieke kans niet missen? Boek dan nu met voorrang jouw culinaire SAIL arrangement en verzeker jezelf van een plek op het water. Een gegarandeerd onvergetelijke ervaring voor collega’s, vrienden, familie of relaties.

Mis het niet en boek vandaag nog jouw arrangement. Klik hieronder om direct te reserveren en beleef SAIL Amsterdam 2025 in ultieme stijl.

LUXE SALONBOOT INCLUSIEF SCHIPPER GEHEEL VOOR JEZELF

FLEXIBEL OP- EN AFSTAPPEN DOOR HEEL AMSTERDAM

SNEL EN MAKKELIJK RESERVEREN

SAIL-In City

woensdag 20 augustus 2025
(13:00 – 16:30 uur)

VANAF € 305,- P.P.

Tientallen indrukwekkende Tall Ships varen in vol ornaat richting Amsterdam. Matrozen trotseren de wind hoog in de mast. Verwelkom de schepen en hun bemanning aan boord van één van de officiële SAIL-schepen en wacht de spectaculaire SAIL-In Parade op wanneer zij Amsterdam binnenvaren. Je hebt vanaf het water geweldig zicht op dit ongekende spektakel.

Ochtendgloren

donderdag 21, vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 augustus 2025
(09:30 – 11:30 uur)

VANAF € 129,- P.P.

Het hart van SAIL ontwaakt. De kades van de Oranjehaven (IJ-haven) stromen langzaam vol met publiek en de eerste activiteiten staan op het punt van beginnen. Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers geniet je in alle rust van het prachtige nautische decor.

Lunchcruise

donderdag 21, vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 augustus 2025
(12:30 – 15:00 uur)

VANAF € 175,- P.P.

Tall Ships liggen afgemeerd in de Oranjehaven (IJhaven) en aan de noordelijke oevers van het lJ. Op en rond de schepen zijn diverse demonstraties en activiteiten die je vanaf het water kunt bekijken. Vaar mee op één van onze officiële SAIL-schepen en word onderdeel van deze onvergetelijke 10e editie van SAIL.

Borrel & Bites

woensdag 20 augustus, donderdag 21 augustus, vrijdag 22 augustus, zaterdag 23 augustus
(17:30 – 19:30 uur)

VANAF € 195,- P.P.

Er is geen betere plek voor een borrel met een hapje dan aan boord van een schip tijdens SAIL. Via de ontvangstlocatie in het centrum van Amsterdam vaar je direct het nautische hart binnen. De gezellige klanken van alle festiviteiten komen je tegemoet over het water. Het is één groot varend feest.

Sunset Cruise

woensdag 20 augustus, donderdag 21 augustus, vrijdag 22 augustus, zaterdag 23 augustus
(20:30 – 23:30 uur)

VANAF € 249,- P.P.

De ondergaande zon speelt met de contouren van de indrukwekkende Tall Ships. Dit zorgt voor prachtig schouwspel van licht en schaduw in en rond de Oranjehaven (IJ-haven). Tijdens dit zogenaamde ‘golden hour’ geniet je vanaf het water van de mooiste plaatjes.

SAIL-Out City

zondag 24 augustus 2025
(16:00 – 18:30 uur)

VANAF € 249,- P.P.

Op de laatste dag van SAIL 2025 verlaten de indrukwekkende Tall Ships de haven van Amsterdam. Tijdens deze slotceremonie zwaaien duizenden fans de schepen en hun bemanning vaarwel. De bemanningen klimmen in de ra’s en zorgen samen met alle kleurrijke vlaggen en wimpels voor een fantastisch plaatje. Begeleid de schepen tijdens deze spectaculaire uittocht aan boord van een van de officiële SAIL-schepen.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief catering, drank, afdracht aan Stichting Sail/Sail Event Partners en gebaseerd op een maximale bezetting per schip. Prijzen zijn exclusief BTW. Onder voorbehoud van wijzigingen in het programma door Stichting Sail/ SAIL Event Partners.

Review