Trouwen op de Amsterdamse grachten

Met een klassieke vloot salonboten, grachtenboten en havenschepen is er bij ons meer dan ruime keuze als u wilt trouwen op de Amsterdamse grachten. Of u nu een groot uitbundig feest wilt geven of juist een kleine intieme ceremonie met een lunch, een mooie grachtentocht op uw huwelijksdag wilt maken met een gezellige borrel of een romantische tocht met een uitgeserveerd diner over de Amstel, u kunt altijd bij ons terecht.

Trouwen op een boot - Trouwen op de Amsterdamse grachten - Trouwlocatie Amsterdam

Officiële trouwlocatie

De schepen van Rederij de Nederlanden zijn als officiële trouwlocaties aangewezen door stadsdeel centrum. De huwelijksvoltrekking kan dus bij ons aan boord plaatsvinden. U kunt dus officieel trouwen op de Amsterdamse grachten! Als u liever in het stadhuis of de kerk trouwt, dan kunt u aan boord het diner en trouwfeest geven. Wij zorgen ervoor dat u een geweldige dag beleeft!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen u met onze jarenlange ervaring met veel plezier om uw droomhuwelijk te realiseren. Trouwen op de Amsterdamse grachten is onvergetelijk, ook voor uw gasten.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van bruiloften en opstellingen op onze boot. Maar alles is mogelijk om uw trouwerij zo speciaal mogelijk te maken.

Voorzieningen

Onze klassieke boten zijn vanzelfsprekend voorzien van een scheepsbar, verwarming, toilet, muziekaansluitingen voor diverse media. Uiteraard zijn al onze schepen voorzien van een microfoon voor de nodige speeches en gelukwensen.
Hiernaast zijn er vele extra’s mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een LCD TV scherm waarop een mooie presentatie kan worden gegeven, live muziek aan boord of een DJ die de gasten tot in de late uren laat dansen. Bovendien varen onze schepen bijna allemaal elektrisch: milieuvriendelijk, fluisterstil en emissievrij. Wij ontwikkelen zelf elektrische systemen voor onze schepen.

Mogelijkheden aan boord

De mogelijkheden qua catering zijn uitgebreid, denk bijvoorbeeld aan borrelhapjesbuffetten of een uitgeserveerd diner. Als u specifieke wensen heeft, laat dat ons weten. Maatwerk is voor ons standaard. En voor gasten met specifieke dieetwensen stellen we in overleg met de cateraar natuurlijk een passend alternatief samen.

U bent altijd van harte welkom om eens bij ons langs te komen om kennis te maken, de schepen te bezichtigen en een kop koffie te drinken.

Meer informatie over trouwen aan boord:

Onze schepen zijn als officiële trouwlocatie aangewezen door stadsdeel centrum. Als u aan boord wilt trouwen dient u rechtstreeks met het stadsdeel een aantal zaken te regelen. U kunt bij afdeling Burgerzaken een optie nemen op een dag, tijdstip en locatie voor uw huwelijk of partnerregistratie.Onze trouwadviseurs begeleiden u graag met advies met betrekking tot de aanvraag.

Als u de boot bij ons heeft geboekt, gaat u met onze bevestiging persoonlijk naar het loket van burgerzaken. Daarna kunt u de optie omzetten in een definitieve boeking. Let er hierbij wel op dat u de door het stadsdeel gestelde termijnen van twee weken aanhoudt, anders komt de reservering te vervallen. U kunt zelf aangeven waar de ambtenaar aan boord moet komen.

Het ja-woord aan boord

Wedding clip gemaakt door Royal Rushes – wedding clips – Amsterdam. Kijk op de website voor de volledige clip: www.royalrushes.nl