Entertainment aan boord

Een vaartocht met Rederij de Nederlanden door de Amsterdamse grachten is al een hele beleving op zich. Je kan jouw vaartocht uitbreiden met verschillende soorten entertainment aan boord. Denk aan muziek aan boord of speel met jouw gasten een leuk spel. Hieronder vind je enkele van onze samenwerkingspartners op het gebied van entertainment. Uiteraard kan je ook zelf entertainment regelen als je dat wilt.

De Andere Quiz

Categorie: pubquiz

Humor, hilarische filmpjes en actualiteiten komen allemaal aan bod bij de pubquiz van De Andere Quiz. Een gegarandeerd succes als u een grote groep wilt laten vermaken. Voor de liefhebbers komt deze pubquiz ook met muziekrondes waar de nodige meezingers een grote rol hebben. Nu ook te boeken op onze boten.

Lees meer op de website van Pubquiz De Andere Quiz.

Applejuice & Cigarettes

Categorie: muziekband

Op het Utrechts Conservatorium springt de muzikale vonk over tussen zangeres Louise Hensen, pianist Floris Lamers en saxofonist René Everts. Met hun uitgebreide repertoire van swingende jazz, prachtige ballads, bossa nova en easylistening wisten al zij mening borrel, bruiloft en diner van een sfeervolle omlijsting te voorzien.

De soulvolle stem van Louise in combinatie met de prettige jazzy klanken van Floris en René maken dat je niet meer van boord wenst te gaan, kortom: een stijlvolle keuze!

Bezoek de Myspacepagina van Louise Hensen

Arthur Ebeling & Band

Categorie: muziekband

Arthur Ebeling staat in Nederland bekend als een van de meest authentieke, geweldige en allround rhythm ’n blues gitaristen en singer-songwriters. Gewaardeerd om zijn ingewikkelde en diverse technieken, geeft blijk van een duidelijke liefde voor zijn Gretsch-gitaar, muziek en optreden. Arthur neemt zijn publiek mee op een reis van eindeloze verrassingen en verrukkingen.

Arthurs muziek is een unieke, herkenbare, tijdloze en aanstekelijke mix tussen rhythm ’n blues, rock ’n roll, countryblues – in een jazzy sausje. Met Ray Charles deelt hij zijn ziel, met Tom Waits zijn rauwheid en met Eddie Cochran zijn rock ’n roll.

www.arthurebeling.nl

Het Ukelele Orchestra of Amsterdam

Categorie: orkest, muziekband

Het Ukulele Orchestra of Amsterdam is een lokaal ukulele ensemble onder leiding van Candace Bloom. Het orkest is uitermate geschikt als entertainment tijdens een boottocht en heeft repertoire in elk denkbaar genre. Het is voor elke boottocht, themafeest en doelgroep interessant. De ideale muziek aan boord.

Facebookpagina van Het Ukelele Orchestra of Amsterdam

Realtime Easylistening Jazz & Achtergrondmuziek

Categorie: muziekband

Live Achtergrond-muziek voor jouw feest, bruiloft, huwelijk, receptie, diner ezv. Repertoire: Jazz & Blues, Latin en Popclassics. Wolfgang Keller (saxofoon) en Marcus Ilmari (gitaar) hebben 15 jaar geleden het swingende duo van Realtime live muziek opgericht. Met ons omvangrijk repertoire en een mooi akoestisch geluid zijn wij in staat jouw feest, bruiloft, receptie, verjaardag, jubileum, opening, rondvaart, borrel, feestje, diner van een elegante en originele sfeer te voorzien.

www.saxengitaar.nl

Club Waterl’eau: varende nachtclubshow

Categorie: cabaret

Tijdens een rondvaart door de sfeervol verlichte binnenstad van nachtelijk Amsterdam presenteert “Club Waterl’eau” een afwisselend en muzikaal programma op een, tot exclusieve nachtclub omgetoverde, salonboot.

Internationaal repertoire in 7 talen.

www.blondenblauw.nl

De 4Tuoze Matroze

Categorie: muziekband

De 4Tuoze Matroze zijn bekend als de vernieuwers van het Nederlandse Zeemanslied. Na de oprichting in 1995 zijn zij uitgegroeid tot nationale en internationale vertegenwoordigers van de traditionele Nederlandse muziekcultuur. De 4Tuoze Matroze spelen zowel in het culturele- als bedrijfscircuit, met meer dan 100 uitvoeringen per jaar.

www.4tuozematroze.nl

Amsterjan

Categorie: rondleidingen, evenementenbureau

Amsterjan is een enthousiast, persoonlijk en origineel rondleidingen-en evenementenbureau voor al jouw bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, familie-uitjes in Amsterdam. Voor groepen van 6 tot 200 personen verzorgen wij alles wat je maar kunt bedenken in ons mooie Mokum.

Amsterjan

Tim Welvarens

Categorie: muziekband

Tim Welvaars is al meer dan 40 jaar wereldwijd werkzaam als entertainer,waarbij hij mondharmonica speelt, zichzelf daarbij begeleidend op de piano. Tim speelt vele stijlen muziek, o.a. Romantische muziek, blues, boogie woogie, swing, bossa nova, Jazz-ballads, pop, filmmuziek etc. Als voormalig leerling van de wereldberoemde Toots Thielemans speelt Tim het prachtige en sfeervolle “Toots”-repertoire op tegelijk piano en mondharmonica.

Naast zijn solo-optreden speelt Tim tevens in andere configuraties,zoals duo met gitaarbegeleiding,trio met gitaar en bas,kwartet met slagwerk (voor dansmuziek), desgewenst uitgebreid met een vocalist(e);dit alles uiteraard in de eerdergenoemde stijlen muziek.

www.timwelvaars.com

Bart & Dirk Show

Categorie: muziekband

Het programma van Bart & Dirk is in principe avondvullend. De nadruk ligt bij dit duo op Pop, Soul, Jazz en Funk maar ook het Hollandse Lied komt regelmatig voorbij. Eén ding hebben alle nummers gemeen: ze worden met zeer veel vakmanschap, enthousiasme en gevoel voor timing ten gehore gebracht. Daarbij voelen Bart & Dirk hun publiek perfect aan en geven met hun alerte en komische presentatie een meerwaarde aan hun optreden. Een Bart & Dirk show is een muzikale reis waarbij het publiek in de watten wordt gelegd.

Bart & Dirk

Artiestenbureaus

Voor meer entertainers kun je kijken op de website van Bands & Acts

HAAL MEER UIT JOUW VAARTOCHT

Ervaar een onvergetelijke boottocht op maat bij Rederij de Nederlanden. Of je nu een intiem samenzijn plant, een feestelijk evenement organiseert of een zakelijke bijeenkomst wilt verrijken, wij bieden een unieke en gepersonaliseerde belevenis op het water. Met onze boottochten op maat kan je de prachtige Amsterdamse grachten verkennen op jouw eigen tempo en volgens uw eigen voorkeuren. Ons ervaren team staat voor je klaar om jouw ideeën werkelijkheid te maken en jouw vaartocht tot in de puntjes te verzorgen. Geniet van de vrijheid om jouw route, activiteiten en catering volledig aan te passen, zodat jouw boottocht een onvergetelijke belevenis wordt.