Meest gestelde vragen

1.Waar kan ik opstappen?

Je kan op veel locaties in Amsterdam op- en afstappen. Bekijk op deze pagina onze standaard opstaplocaties. Heb je een speciale locatie waar je op- of af- wilt stappen? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

2. Mag ik eigen hapjes of drankjes meenemen?

Onze boten hebben een bar aan boord waardoor het niet mogelijk is om zelf drankjes mee te nemen. Wijn, champagne en catering kan meegenomen worden tegen een meerprijs.

3. Is er een toilet aanwezig?

Ja, alle boten zijn voorzien van een toilet.

4. Is er muziekinstallatie aanwezig?

Ja, alle boten zijn voorzien van muziekinstallatie met AUX (telefoon) aansluiting. Het is mogelijk om jouw eigen muziek aan boord af te spelen.

5. Kan ik varen met slecht weer?

Ja, alle boten zijn overdekt en verwarmd.

6. Mag mijn hond mee aan boord?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord.

7. Is de boot toegankelijk voor rolstoelgebruiker?

Onze boten zijn niet standaard toegankelijk voor rolstoelgebruiker. De boten zijn doorgaans wel breed genoeg om ruimte te bieden aan rolstoelgebruiker, dus als iemand nog een klein stukje kan lopen helpen we ze graag aan boord.

8. Is het mogelijk om met een gids te varen?

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op zich. Jouw vaartocht kan nóg specialer door een professionele gids te boeken. De gids vertelt aan boord over de geschiedenis van de stad, over bijzondere architectuur en andere wetenswaardigheden.

9. Hebben de schepen een vaste indeling?

De inrichting van de boten kan naar wens worden aangepast. Ons team adviseert je graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

10. Is het mogelijk om langs te komen om opties door te spreken en om de boten te bezichtigen?

Je bent van harte welkom om bij ons op kantoor langs te komen, om jouw vaartocht op maat te maken en de boten te bezichtigen. Ons kantoor is gevestigd op de Singel en wij zijn van maandag t/m vrijdag aanwezig om je te helpen met al jouw vragen. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken voor een ontmoeting.

11. Op de website staan arrangementen vanaf 15 personen. Wij willen met minder mensen komen. Mag dat?

Uiteraard ben je ook welkom met een groep kleiner dan 15 personen. De prijs van de boothuur blijft alleen wel hetzelfde en hierdoor gaat de prijs per persoon daarom automatisch omhoog.

12. Is entertainment mogelijk aan boord?

Er is van alles mogelijk bij ons. Van gitarist tot DJ en van Karaoke tot Stille Disco. Samen organiseren we jouw perfecte vaartocht.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via info@denederlanden.com of bel +31204233006. Wij hopen zo snel mogelijk antwoord te kunnen geven op al je vragen.